"The Voice" stiže iz Lipovljana

imp

261020211635280467.jpeg

Najljepši glas Hrvatske je Nina Kraljić – odlučili su tako gledatelji, njih čak 194.319 koliko je podržalo u finalnom natjecanju djevojku iz Lipovljana Ninu Kraljić.
“The Voice – Najljepši glas Hrvatske” izabran je nakon ukupno 14 tjedana emitiranja koja su obuhvaćala predizbor, audicije, dvoboje i pet live emisija.
U finalu su uz Ninu Kraaljić bili Mateo Resman, koji je završio na drugom mjestu te Marin Jurić Čivro i Jure Brkljača koji su završili na trećem i četvrtom mjestu.
Odmak nakon finala Nina je potpisala ugovor s Fabianom Stilkeom, generalnim direktorom Universal Music Western Balkansa koji će se dalje brinuti o njezinoj glazbenoj karijeri.

Nina Kraljić, 23-godišnjakinja iz Lipovljana, studira kroatistiku na Filozofskom fakultetu u Rijeci. Dvije godine je studirala na Muzičkoj akademiji, no nije se našla u toj vrsti glazbenog izraza. Pjevanjem se bavi odmalena, kada je nastupila i na Turbo Limach Showu. Okušala se u raznim glazbenim projektima, uključujući mjuzikl Footloose, a bavi se i sinkronizacijom animiranih filmova za koje pjeva i songove.

Foto: voice.hrt.hr

najčitanije