Tematska sjednica Županijske skupštine

Komanda

 

Na prijedlog trećine vijećnika Županijske skupštine, u četvrtak, 20. studenog održat će se tematska sjednica. Sjednica se ovoga puta neće održati u zatvorenom prostoru, već vijećnici izlaze na teren, u obilazak potresom oštećenih objekata na području Sisačko-moslavačke županije.

Sisačko-moslavačka županija u ovom trenutku ima otvorenih 39 gradilišta, a na ovoj će tematskoj i terenskoj skupštini obići neka od njih po sljedećem rasporedu:

7.00 sati, okupljanje s polazišnom adresom Ivana Kukuljevića Sakcinskog 26 u Sisku (bočni ulaz privremenog sjedišta Sisačko-moslavačke županije).

7.10 – 10.00  sati, Sisak: Srednja škola Viktorovac, Interna, Opća bolnica dr. Ivo Pedišić Sisak, bivša vojarna u Lađarskoj ulici u Sisku, 1. učenički dom u Lađarskoj ulici u Sisku, Zavod za javno zdravstvo i zgrada javne namijene s prostorom za braniteljske udruge u Tomislavovoj ulici u Sisku, Gimnazija Sisak, Dom za starije i nemoćne osobe Sisak  Ul. Augusta Oktavijana.

10.30 – 16.00 sati, Petrinja: Osnovna škola Mate Lovraka, Osnovna škola Dragutina Tadijanovića, gradilište I Osnovna škola Petrinja, Opća bolnica dr. Ivo Pedišić Pulmološki odjel u Petrinji, Ambulanta Doma zdravlja u Jabukovcu, Interpretacijski centar baštine Banovine, Osnovna škola Ivan Goran Kovačić (Nebojan) i Osnovna škola Ivan Goran Kovačić u Gorama,

16.30 – 19.00 sati, Glina: Dom za starije osobe Glina, Dom zdravlja SMŽ u Glini, Srednja škola Glina i Osnovna škola Glina.

najčitanije