Suradnja INA-e i Grada Popovače

imp

261020211635285532.jpeg

INA i Grad Popovača pokrenuli su izgradnju školskog igrališta, uređenje prvog nalazišta nafte i uređenje dječjeg igrališta.

Zoran Bonjaj, direktor Inine Proizvodne regije središnja Hrvatska i Josip Mišković gradonačelnik Popovače, zajednički su predstavili suradnju u izgradnji školskog igrališta u Potpoku, zatim uređenje prvog nalazišta nafte u Ciglenici i uređenju dječjeg igrališta u Strušcu.
„Kao dugogodišnji partner i aktivan sudionik u životu lokalne zajednice, INA sa zadovoljstvom sudjeluje u projektima vezanim uz ovo područje. Stoga bih iskoristio priliku i zahvalio Gradu na angažmanu i trudu koji su u njih uložili. Zahvaljujemo, također, na uspješnoj dugogodišnjoj partnerskoj suradnji i s nestrpljenjem očekujemo završetak pokrenutih projekata“, izjavio je tom prilikom g. Zoran Bonjaj, direktor Inine Proizvodne regije središnja Hrvatska.

Kao društveno odgovorna kompanija, INA je od samih početaka integrirana u lokalnu zajednicu u kojoj posluje, a posebnu pažnju posvećuje ulaganjima koja su usmjerena na kvalitetu života djece, poput najnovijih projekata izgradnje školskog i uređenja dječjeg igrališta te na projekte vezane uz industriju u kojoj posluje, kao što je uređenje prvog nalazišta nafte u Ciglenici.

najčitanije