Subvencioniranje autobusnog prijevoza redovitim studentima

imp

261020211635273874.jpeg

Redoviti studenti s prebivalištem na području Sisačko-moslavačke županije od početka prosinca mogu ostvariti pravo na subvenciju mjesečne karte za prijevoz redovitim autobusnim linijama koje povezuju Petrinju, Sisak i Zagreb.
Visina subvencije iznosi 50 % i to za linije Auto prometa Sisak – Zagreb, te Čazmatrans-Nova na linijama Petrinja-Sisak, Petrinja-Zagreb i Sisak-Zagreb.
Redoviti studenti koji žele ostvariti subvenciju Županije za autobusni prijevoz u iznosu od 50% trebaju u Županiju – Sisak, S. i A. Radića 36, II. kat, soba 34, donijeti potvrdu o statusu redovitog studenta i uvjerenje o prebivalištu kojima prilažu ispunjena dva obrasca subvencije za Auto promet d.o.o. ili Čazmatrans-Nova d.o.o., ovisno o mjestu prebivališta.
Redoviti studenti s područja Sisačko-moslavačke županije koji već imaju subvenciju prijevoza željeznicom mogu ostvariti pravo i subvencije autobusnog prijevoza uz uvjet da u istom mjesecu koriste samo jednu od subvencija koje im stoje na raspolaganju.

Više informacija na: http://www.smz.hr/site/component/content/article/87-estitka/3569-subvencija-autobusnog-prijevoza-redovitih-studenta

najčitanije