Subvencija prijevoza za redovite studente

mradenovic

251020211635197209.jpeg

Redoviti studenti s područja Sisačko-moslavačke županije i ove godine mogu ostvariti pravo na korištenje  subvencije prijevoza željeznicom te redovitim linijama autobusima Auto Prometa i Čazmatransa.

  • za korištenje subvencije prijevoza željeznicom

Studenti ostvaruju pravo na sufinanciranje od 50 % cijene mjesečne/polumjesečne karte na relaciji najbližeg kolodvora ili stajališta od mjesta stanovanja do mjesta studiranja i natrag.

  • za korištenje subvencije prijevoza na redovitim linijama autobusima Auto Prometa Sisak d.o.o. i Čazmatrans Prometa d.o.o.

Studenti ostvaruju pravo na sufinanciranje od 25% cijene mjesečne/polumjesečne karte na relaciji najbližeg kolodvora ili stajališta od mjesta stanovanja do mjesta studiranja i natrag

Redoviti studenti trebaju poslati na ovjeru:

Ispunjen jedan primjerak obrasca potvrde za subvenciju prijevoza studenata koja se nalazi samo na internetskim stranicama SMŽ.

  • POTVRDU O UPISU NA FAKULTET ILI UČILIŠTE u akademskoj godini 2021./22.
  • KOPIJU OSOBNE ISKAZNICE ili POTVRDU O PREBIVALIŠTU

Popunjene Potvrde i navedeni dokumenti dostavljaju se na mail adresu: ana.alapic@smz.hr

Studenti koji ostvare pravo na subvencionirani prijevoz mogu dobiti POTVRDU samo za jednu vrstu prijevoza.

Na temelju dostavljenih dokumenata student dobiva potvrdu Županije s kojom uz nadoplatu kupuje mjesečnu/polumjesečnu kartu za željeznicu (2. razreda putničkog vlaka) ili prijevoz autobusom za relaciju navedenu na potvrdi

Svi studenti koji ostvare pravo na subvenciju ulaze u popis korisnika koji vrijedi od 1. listopada 2021. do 30. rujna 2022. godine.

Putna karta za navedene mjesece kupuje se isključivo uz predočenje osobne iskaznice.

najčitanije