Studio smijeha u Petrinji

st

261020211635287407.jpeg

Za sve ljubitelje smijeha, Udruga mladih K.R.I.D. organizira u Petrinji prvo gostovanje komičara Studija Smijeha iz Zagreba.
U Petrinju dolazi troje stalnih i iskusnih komičara – Marina Orsag, Tin Sedlar i Tihomir Paravina. Oni će se pobrinuti za dobrih sat i pol zabave koja će se u subotu 27. rujna 2014. održati u Maloj dvorani POU Hrvatski dom Petrinja s početkom u 20.30h.
Ovaj program kao pokrovitelj podržava Grad Petrinja. Iz tog će razloga ulaz na ovu večer dobre komedije biti potpuno besplatan za sve posjetitelje.
Studio Smijeha je organizacija koja svoje sjedište ima u Zagrebu, a „stand up“ nastupe održava i diljem Hrvatske (Poreč, Pula, Umag, Zabok, Stubičke Toplice, Đakovo, Split i dr.). Ime je to i prvog hrvatskog i regionalnog kluba komedije – amaterske i profesionalne, strane i domaće. Stalni članovi Studija do sada su posjetili više od 30 gradova i mjesta u Hrvatskoj, održali nastupe u Londonu, sudjelovali na brojnim zabavnim festivalima u zemlji i inozemstvu, pomagali u humanitarnim akcijama, gostovali na glavnim lokalnim TV kućama te se čak pojavljivali u glumačkim angažmanima u popularnim hrvatskim serijama. Publika ih je imala prilike vidjeti i na RTL televiziji, na kojoj su imali vlastitu emisiju „stand up“ komedije pod nazivom Klub smijeha.
Udruga mladih K.R.I.D. poziva sve posjetitelje da se naoružaju otvorenim umom i u što većem broju i velikim pljeskom pozdrave Studio Smijeha!

najčitanije