Studio smijeha ponovo u Petrinji

st

261020211635285111.jpeg

U Petrinji se ovu subotu, 6. prosinca, u velikoj dvorani Hrvatskog domaodržava treća večer stand-up komedije. Predstava je namijenjena publici starijoj od 16 godina, a ulaz je besplatan.
Ove subote na pozornicu izlaze: Goran Vugrinec Goc, Tomislav Kozačinski Koza, Marina Orsag te gost iz Srbije, Dejan Đerić. Svi komičari, najavljuju organizatori, dolaze s vlastitim, originalnim i novim tekstovima, uključujući i one koji su i ranije gostovali u Petrinji.
Studio Smijeha je organizacija koja svoje sjedište ima u Zagrebu, a „stand up“ nastupe održava i diljem Hrvatske. Ime je to i prvog hrvatskog i regionalnog kluba komedije – amaterske i profesionalne, strane i domaće. Stalni članovi Studija do sada su posjetili više od 30 gradova u Hrvatskoj, održali nastupe u Londonu, sudjelovali na brojnim zabavnim festivalima u zemlji i inozemstvu, pomagali u humanitarnim akcijama, gostovali na glavnim lokalnim TV kućama te se pojavljivali u glumačkim angažmanima u popularnim hrvatskim serijama. Publika ih je imala prilike vidjeti i na RTL televiziji, na kojoj su imali vlastitu emisiju „stand up“ komedije pod nazivom Klub smijeha.
Organizatori događanja, Udruga mladih K.R.I.D., pozivaju da u što većem broju dođu u Hrvatski dom u Petrinji i dobro se zabave. Program se održava u subotu, 6. prosinca, u 21h.

najčitanije