Stipendisti Biskupijske zaklade potpisali ugovore

imp

261020211635285003.jpeg

Osamdeset ovogodišnjih stipendista Biskupijske zaklade “Fra Bonifacije Ivan Pavletić” potpisalo je na sv. Nikolu svoje ugovore o stipendiranju.

Ravnatelj Zaklade dr. Domagoj Mosler istaknuo je prilikom potpisivanja Ugovora kako je ove godine bilo iznimno mnogo molbi i kako je to pred Zakladu stavilo još teži zadatak izbora stipendista i financiranja stipendija. „Izabrali smo baš vas. Odvažne, sposobne, darovite i pametne mlade ljude koji ste hrabro stupili u svijet nastavka svog školovanja unatoč objektivnim teškoćama s kojima se susrećete, kako vi tako i vaše obitelji. Studiranje je danas smion poduhvat u kojemu zaslužujete pomoć zbog čega ste se i obratili Zakladi koja će vas pomagati financijski tijekom ove akademske godine, ali vam je spremna pružiti i drugu vrstu podrške“, kazao je ravnatelj.

U ime stipendista zahvalila se Antonija Radošević. „Voljeli bismo, svima vama nazočnima, opisati koliko nam to zaista znači, no sada vam samo možemo obećati da ćemo se truditi kako bi došli do zaslužene diplome i da ćemo jednog dana i mi darivanjem olakšavati i uljepšavati živote mlađih generacija, kao što ste i vi naše“. – kazala je to Antonija zahvaljujući biskupu Košiću, ravnatelju dr. Mosleru i svim prijateljima na velikom srcu, razumijevanju, darežljivosti i empatiji, što su prepoznali trud i upornost i što im pomažu na putu do uspjeha.

najčitanije