Sportske igre hrvatskih ratnih vojnih invalida Domovinskog rata

imp

Dsc 8759

Župan Ivan Celjak je u Topuskom svečano otvorio 27. sportske igre HRVI, koje je po 27. put organizirala Zajednica udruga hrvatskih vojnih invalida Domovinskog rata Sisačko-moslavačke županije.

 

Dsc 8748

 

Prije otvaranja Igara, župan Celjak je, zajedno s načelnikom Općine Topusko Ivicom Kuzmićem i sudionicima sportskih igara i predstavnicima braniteljskih udruga odao počast poginulim hrvatskim braniteljima paljenjem svijeća kod spomenika ispred zgrade Općine Topusko.

 

Dsc 8681

 

Igre su ove godine okupile oko 150 sudionika, iz 8 udruga, koji su se natjecali u šahu, streljaštvu, visećoj kuglani, elektronskom pikadu, kuglanju, ribolovu, boćanju i stolnom tenisu. Nakon sportskog i fer natjecanja ratnih prijatelja, najviše je bodova i prijelazni pehar ukupnog pobjednika osvojila HVIDRA Sisak.

Dsc 8689

U Topuskom je održana i Izvještajna sjednica Skupštine Zajednice udruge hrvatskih vojnih invalida Domovinskog rata Sisačko-moslavačke županije. Sjednici, koja je održana pod predsjedanjem Marka Klasana, kao i podjeli pehara i medalja, nazočila je pročelnica županijskog Upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu skrb i hrvatske branitelje, Alenka Ljubešić.

 

Dsc 8788 Dsc 8874

 

Foto – SMŽ

najčitanije