SMŽ osigurala poklon-pakete za svako novorođeno dijete

imp

Poklon Paketi Za Bebe

Tijekom prošlog tjedna u sisačkom rodilištu rođeno je 14 beba.

Rođenje djeteta izniman je događaj za svakog roditelja, a srdačnu dobrodošlicu na prinovi, Sisačko-moslavačka županija odlučila je poželjeti uz prigodan poklon-paket za svako novorođeno dijete.

 

čestitka Za Bebe

U petak je župan Ivan Celjak ravnatelju županijske Opće bolnice „Dr. Ivo Pedišić“ Sisak dr. Igoru Vrgi predao poklon-pakete, u kojima se nalazi oprema za bebe, koje je osigurala Sisačko-moslavačka županija i prigodna čestitka župana. Poklon-pakete dobit će roditelji za svako dijete rođeno u rodilištu bolnice „Dr. Ivo Pedišić“.
„Želja nam je bila podijeliti s roditeljima veliku radost rođenja djeteta što je jedan od najvažnijih događaja u svakoj obitelji,“ rekao je tom prilikom župan Ivan Celjak.

 

Poklon Paketi Za Bebe

Župan je naglasio kako je jedan od prioriteta Sisačko-moslavačke županije osigurati poticajnu i uređenu sredinu za djecu i mlade koji su u fokusu interesa i djelovanja ove županijske uprave.

„Sve što radimo i pokrećemo, namijenjeno je djeci koja su naša budućnost. Županija je pokrenula projekt prvog županijskog dječjeg vrtića što je izravno vezano uz ranu dob. Uz to smo obnovili 18 škola, realiziramo nove programe i projekte u obrazovanju i uspostavljamo učeničke domove. Svi projekti razvoja i obnove u infrastrukturi, obnova i povećanje kapaciteta zdravstvenog sustava, kako primarnog, tako i sekundarnog, obnovljeni domovi zdravlja, nova najsuvremenija medicinska oprema, sva pomoć gospodarstvu, poticanje razvojnih programa, pomoć udrugama civilnog društva, sportu, kulturi, cijelo ovo veliko gradilište, kakvo Sisačko-moslavačka županija zadnjih godina sigurno jest, sve to zapravo znači građenje poticajne i uređene sredine, kakvu želimo osigurati našoj djeci,“ zaključio je župan Ivan Celjak.

najčitanije