Advent u Lipovljanima

imp

Dizajn bez naslova (9)

Vrijeme Adventa je najljepše vrijeme u godini. Vrijeme je to kada bježimo od svakodnevnice i radujemo se čaroliji ovog doba.

 

Kad pomislimo na Božić, obično se sjetimo djetinjstva, obiteljskih okupljanja oko božićnog drvca, sentimentalne božićne glazbe i naravno mirisa bakinih i maminih posebnih slastica.

 

U svemu tome uživat će mještani i posjetitelji Lipovljana u nedjelju od 13 sati jer je Turstička zajednica pripremila Adventski sajam.

 

„Za sve ljubitelje božićnog ugođaja i zimskih radosti Turistička zajednica Općine Lipovljani, u suradnji s Općinom Lipovljani, ove godine priređuje Adventski sajam u Lipovljanima.
Uz prigodan program, očekuju vas izlagači božićnih rukotvorina i gastro delicija, dječja animacija i ugostiteljska ponuda, a sve u ozračju blagdanski uređenog parka.
U nedjelju 11. prosinca s početkom u 15 sati pridružite nam se i uživajte u ambijentu, božićnim pjesmama i ponekom iznenađenju…“, rekla nam je pozivajući na Advent Marijana Musij direktorica Turističke zajednice Općine Lipovljani.

 

najčitanije