Slobodan ulaz na Polarni advent stanovnicima Sisačko-moslavačke županije

imp

Foto Zagreb Zoo

TIjekom zimskih školskih praznika

Polarni advent u Zoološkom vrtu tijekom zimskih će školskih praznika besplatno moći posjetiti djeca i odrasli iz Sisačko-moslavačke županije.

Zoološki vrt na ovu se akciju odlučio jer je tijekom prethodnog Polarnog adventa, onog na kraju prve pandemijske godine, slobodan ulaz darovao zdravstvenim djelatnicima i djeci, no tu mogućnost tada zbog potresa djeca iz Sisačko-moslavačke županije nisu iskoristila.

 

“Svjesni smo da je iza mnogih stanovnika Sisačko-moslavačke županije teških godinu dana te da su razorni potresi koji su krajem prošle godine pogodili tu županiju, djeci iz Siska, Petrinje, Gline i okolnih mjesta uskratili bezbrižnost kakvu imaju njihovi vršnjaci u dijelovima zemlje gdje se potresi nisu osjetili”, naveo je ravnatelj ZOO-a Damir Skok, a prenosi Večernji list.
Stoga, naglasio je, sada pozivaju djecu i njihove roditelje u “Divlje srce grada” i tamo dožive lijepe zimske uspomene.

 

Stanovnici Sisačko-moslavačke županije slobodan ulaz u zagrebački ZOO ostvaraju predočenjem osobnih dokumenata sve do 9. siječnja iduće godine.
ZOO se svako jutro otvara u 9 sati, na Staru godinu radi do 16 sati, a do 9. siječnja zatvara se u 19 sati. Istočna se blagajna u tom razdoblju zatvara u 15, a glavna u 18 sati.
Tijekom “Polarnog adventa” posjetitelji ZOO-a mogu uživati u obilascima koje predvode edukatori odjeveni u vilenjake, te blagdanskom ruhu šetnica i paviljona jednog od najljepših srednjoeuropskih zooloških vrtova, kažu u zagrebačkom ZOO-u.

 

Foto – Zagreb ZOO

najčitanije