Siščanka Ines Grgić je Miss Sisačko – moslavačke županije

imp

Titula najljepše djevojke na izboru za Miss Sisačko – moslavačke županije pripala je Siščanki Ines Grgić.
Krunu joj je predala posljednja izabrana missica Helena Ćatić iz Hrvatske Kostajnice, izabrana 2019.godine. Ines je studentica treće godine poslovne ekonomije, a u slobodno vrijeme voli pisati poeziju, boraviti u prirodi, družiti se s prijateljima i obitelji koji su joj velika podrška u svemu što radi.

Za prvu pratilju izabrana je Lorena Šubić (23) iz Petrinje, a za drugu pratilju Miss Sisačko – moslavačke županije proglašena je Klara Gavranović (20) iz Novske.

 

Na izboru koji se održao u Centru novog života u Petrnji sudjelovalo je 15 djevojaka: Ines Grgić (21 godina) iz Siska, Sara Špoljar (18) iz Hrvatske Kostajnice, Klara Gavranović (20) iz Novske, Dina Taritaš (20) iz Siska, Anamarija Džanija (18) iz Novske, Paola Grediček (17) iz Osekova, Nives Kolić (22) iz Petrinje, Melani Delpont (18) iz Volodera, Svjetlana Kordić (18) iz Gvozda, Lorena Šubić (23) iz Petrinje, Stela Horvat (19) iz Petrinje, Matea Đukić (18) iz Siska, Gabriela Šalić (17) iz Petrinje, Irena Kovačević (18) iz Župića i Ema Abramović (17) iz Topuskog.

Više o izboru za Miss Sisačko – moslavačke županije možete doznati na FB stranici Miss Sisačko – moslavačke županije

 

 

Foto – FB Miss Sisačko – moslavačke žuapnije

najčitanije