Sisačko-moslavačka županija sufinancirala sanaciju krovišta SŠ Novska

imp

Srednja škola Novska 1

Ovaj tjedan završena je sanacija krovišta na Srednjoj školi Novska čija je vrijednost radova iznosila 1,7 milijuna kuna.
Uz Sisačko-moslavačku županiju, koja je osigurala sredstva u iznosu oko 1,1 milijun kuna, projekt je sufinanciran i od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije sa 600.000,00 kuna.

srednja-skola-novska-01

„Iako je fokus Sisačko-moslavačke županije na obnovi škola koje su stradale u potresu, nismo zaboravili ni ovaj dio naše županije gdje pratimo potrebe škola i ulažemo sredstva kako bismo poboljšali uvjete. Na ovoj školi krov je prokišnjavao zbog dotrajalosti, krajem prošle godine počeli su radovi na sanaciji krova koji su završeni ovaj tjedan“, izjavio je nakon obilaska radova zamjenik župana Mihael Jurić.

srednja škola novska 3

Zamjenik župana istaknuo je kako je Sisačko-moslavačka županija ponosna na ovu školu čiji učenici ostvaruju jako dobre rezultate prilikom upisa na fakultete.
Ravnateljica Srednje škole Novska Nikolina Fijačko Filipović zahvalila je osnivaču Sisačko-moslavačkoj županiji koja je, unatoč obnovi škola nakon potresa, prepoznala potrebe i ove škole te sufinancirala radove na krovištu koji je oštećen još za vrijeme Domovinskog rata.

najčitanije