Sisačka biskupija i ove godine stipendira studente

imp

Sisačka biskupija i ove godine nastavlja stipendirati studente. Natječaj za dodjelu studentskih stipendija Biskupijske zaklade „Fra Bonifacije Ivan Pavletić” u akademskoj godini 2020./2021. otvoren je do 2. studenoga.
Pravo prijave na natječaj imaju studenti državljani Republike Hrvatske s prebivalištem na području Sisačke biskupije, redovno upisani na neku visokoškolsku ustanovu u RH, a koji za ovu akademsku godinu već ne primaju stipendiju ili neku drugu novčanu potporu.
Preporuča se da se studenti na natječaj prijavljuju putem internet stranica Zaklade na adresi www.zaklada.biskupija-sisak.hr, a može se također traženu dokumentaciju i molbu dostaviti poštom na adresu: Sisačka biskupija, Zaklada „Fra Bonifacije Ivan Pavletić”, prijava na natječaj za stipendiju, Trg bana Josipa Jelačića 9, 44000 Sisak.
Sredinom studenoga na mrežnim stranicama Zaklade bit će obznanjena imena studenata kojima će se dodijeliti stipendije Zaklade za ovu akademsku godinu, a koje će se isplaćivati od prosinca 2020. do rujna 2021. godine.
Sve detalje ovog natječaja pronaći ćete klikom na Zaklada

najčitanije