SIMORA uči poduzetnike kako upravljati ljudskim resersima

st

‘Kako pokrenuti poduzetnički pothvat’ naziv je radionice u okviru Poduzetničkog impulsa – Programa poticanja poduzetništva i obrtništva za 2014. godinu „MJERA: C3A: Razvojne agencije, poduzetnički centri i centri kompetencije“, koju, u suradnji s Ministarstvom poduzetništva i obrta Vlade Republike Hrvatske, organizira Razvojna agencija Sisačko-moslavačke županije SIMORA d.o.o.

Poduzetništvo predstavlja proces stvaranja vrijednosti jedinstvenom kombinacijom resursa u svrhu iskorištavanja prigode. Radionica će biti usmjerena prvenstveno na osobe koje vode brigu o zaposlenicima. Osobe odgovorne za razvoj ljudskih potencijala steći će nova znanja i vještine o motiviranju i poticanju zaposlenika, te postizanju učinkovitijeg rada. Radionica je zato namijenjena i onim osobama koje razmišljaju o ulasku u svijet poduzetništva ili su već u postupku osnivanja vlastitog poduzeća ili obrta. Cilj je naučiti poduzetnike i one koji će to tek postati, kako upravljati ljudskim resursima u svrhu postizanja veće dodane vrijednosti kroz unapređivanje zadovoljstva zaposlenika vlastitim položajem i ulogom u radnom procesu.

Na radionici će predavati mr. sc. Hrvoje Grubišić, stručnjak velikog iskustva u edukativnom radu o temama poduzetništva i razvoja ljudskih potencijala.

Prijave za sudjelovanje zaprimaju se do 9. srpnja u 10 sati, putem elektroničke pošte na adresu [email protected] ili faksom na broj 044/544-206. Radionica je besplatna, a održava s u prostorijama SIMORE u petak, 10. srpnja s početkom u 9 sati.

najčitanije