Seminar o podmjerama ruralnog razvoja

imp

261020211635278848.jpeg

U prostorijama Razvojne agencije SIMORA sutra u srijedu, 10.lipnja, održat će se seminar za zainteresirane poljoprivredne poduzetnike o podmjerama ruralnog razvoja u okviru Mjere 6. – Razvoj poljoprivrednih gospodarstava i poslovanja. Tekst poziva nalazi se u privitku ove poruke.

Tom će prigodom biti predstavljene podmjere 6.1. – Potpora za pokretanje poslovanja mladim poljoprivrednicima, 6.2. – Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima i 6.3. – Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava, te najavljena podmjera 6.4. – Ulaganja u stvaranje i razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima. Cilj okupljanja stručnjaka SIMORE i poljoprivrednih poduzetnika je što bolja priprema potencijalnih prijavitelja projekata unutar mjere M06, a koji zadovoljavaju kriterije prihvatljivosti u svakoj od navedenih podmjera. Seminar je besplatan, a o uvjetima zadovoljavanja kriterija natječaja, prikupljanju dokumentacije i izradi prijava sudionicima će govoriti Hrvoje Ivanušić i Tomislav Plesec.

Seminaru u prostorijama Razvojne agencije Sisačko-moslavačke županije SIMORA d.o.o. u Sisku (Rimska 28., I. kat, učionica) počinje u 10 sati.

najčitanije