Sanirana cesta od Plesma do Stare Subocke

imp

Zajedničkim financiranjem Grada Novske i Sisačko – moslavačke županije kroz Županijsku upravu za ceste sanirana je prometnica od Plesma do Stare Subocke.
Vrijednost sanacije 5 km prometnice je 4,7 milijuna kuna, a financirana je u omjeru 50:50.

Župan Ivan Celjak je u pratnji Siniše Kesića, zamjenika gradonačelnika koji obnaša dužnost gradonačelnika Grada Novske i Marije Kušmiš, ravnateljice JU Park prirode Lonjsko polje obišao završne radove.

 

“Postavljanjem horizontalne i vertikalne prometne signalizacije, dovršen je projekt modernizacije ceste na području Stare Subocke i Sigeca, dakle na području grada Novske. Uređen je novi ulaz u Park prirode Lonjsko polje i tako ćemo omogućiti svim posjetiteljima kvalitetan ulaz u naš Park prirode te da uživaju u sadržaju i prirodnim ljepotama koje im pruža Park Prirode Lonjsko polje.”, rekao je župan Celjak.

Župan je najavio kako će i djeca iz Novske ove godine ići na more: “Posebno nas raduje da je Katolička OŠ Novska prihvatila poziv Sisačko-moslavačke županije i uputila djecu četvrtih razreda na ljetovanje u Split. Ljetovat će u Splitu u terminu od 20.07. do 25.07.”

 

Nakon obilaska sanirane ceste župan Ivan Celjak posjetio je ustanovu Park prirode Lonjsko polje i održao sastanak s ravnateljicom Marijom Kušmiš.

najčitanije