Rekorderka vikenda vozačica s 1,91 promilom

imp

Policija palica tv sisak

Županijska policija je u redovnoj kontroli prometa tijekom vikenda zaustavila nekoliko alkoholiziranih vozača.
Jedan od njih je zaustavljen u petak, 13. siječnja, oko 16.30 sati, u Novom Selištu na petrinjskom području. Riječ je o 41-godišnjaku iz Petrinje koji je prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilima i pod utjecajem alkohola od 1,57 promila upravljao automobilom sisačkih registracija. Uhićen je te je zbog počinjenih prekršaja doveden nadležnom Općinskom sudu.

 

Sljedećeg dana, 14. siječnja, oko 22.30 sati, u Ulici kralja Tomislava u Glini, zaustavljen je automobil sisačkih registracija kojim je pod utjecajem alkohola od 1,91 promila upravljala 45-godišnjakinja s glinskog područja. Uhićena je te je zbog počinjenih prekršaja dovedena nadležnom Općinskom sudu.

 

U nedjelju, 15. siječnja, oko 21.30 sati, na sisačkom području u mjestu Stupno, zaustavljen je 52-godišnjak koji je pod utjecajem alkohola od 1,67 promila upravljao automobilom zagrebačkih registracija. Kako je postajala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja vozač je smješten u posebne prostorije nadležne policijske postaje. Zbog počinjenih prekršaja protiv njega slijedi optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu.

najčitanije