Rekonstrukcija vodovodne mreže u Petrinji

imp

261020211635263832.jpeg

U Petrinji se naveliko radi na rekonstrukciji vodovodne mreže.
Pa su tako počeli radovi na cjevovodu od raskrižja Gajeve ulice i Ulice Vladimira Nazora do križanja s Ulicom K. Š. Đalskog, lijevom stranom Gajeve ulice. Radovi se izvode na dijelu zelene površine i nogostupa a obuhvaćaju izgradnju novog vodoopskrbnog cjevovoda uz trasu postojećeg.
Uz ove radove u tijeku su i pripremni radovi u Kupskoj ulici u Petrinji gdje se izvodi prespajanje stanovništva na pomoćni vodoopskrbni cjevovod. Građevinski radovi na rekonstrukciji vodoopskrbe i izgradnji kanalizacijske mreže na toj lokaciji počinju ovih dana.
U utorak, 8. studenog započet će i radovi na rekonstrukciji vodoopskrbnog cjevovoda u južnom dijelu Petrinje, točnije u ulicama M. Mesića i Ulici P. R. Vitezovića. Radovi se izvode na dijelu zelene površine i cestovne površine a obuhvaćaju izgradnju novoga vodoopskrbnog cjevovoda uz trasu postojećeg cjevovoda.
Na spomenutim lokacijama, zbog opsega radova, na snazi je i posebna regulacija prometa te su mogući manji zastoji. Stoga Petrinjci opreznije i pazite na privremenu prometnu regulaciju.

najčitanije