Razgovaraonica o ulozi djeda i bake u Lekeniku

st

‘Uloga djeda i bake u obitelji’ naziv je nove razgovaraonice u organizaciji Građanske inicijative „Moj grad Sisak“ i Narodne knjižnice i čitaonice Lekenik.
Na razgovaraonici, koju će voditi dr. sc. Daša Poredoš Lavor, bit će riječi o tome kako djed i baka mogu pomoći mladim roditeljima, tko odgaja djecu: roditelji ili djed i baka, kada djecu ostavljati na čuvanje djedu i baki, koje su najčešće odgojne pogreške djeda i bake i slično.
Razgovaraonica je dio projekta „Informirana zajednica – primarna prevencija nasilja nad starijim osobama“ kojeg provodi Građanska inicijativa „Moj grad Sisak“. Financiran je sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a sufinanciran sredstvima Grada Siska. Partneri na projektu su Općina Hrvatska Dubica i Općina Lekenik. Projekt se provodi uz podršku suradnika u zajednice tijekom cijele 2018. godine.
Razgovaraonica ‘Uloga djeda i bake u obitelji’ održava se u utorak 22. svibnja 2018. s početkom u 16.30 h u prostorijama Narodne knjižnice i čitaonice Lekenik.

najčitanije