Razgledajte virtualnu donacijsku izložbu obrtnika „Ostanite s nama“

nn

251020211635198359.jpeg

Udruženje obrtnika Sisak i Udruženje obrtnika Petrinja, Glina i Topusko premijerno su 29. lipnja ove godine u 12 sati i 19 minuta, točno šest mjeseci nakon potresa, prikazali izložbu slika putem Youtube kanala.

Cilj virtualne donacijske izložbe „OSTANITE S NAMA“ prikupljanje je sredstava za pomoć obrtnicima u obnovi njihovih objekata i poslovanja te podizanje svijesti o problemu gospodarstva na stradalom području, s jednostavnom molbom – ostanite s nama. Putem 25 profesionalnih fotografija cijenjenog sisačkog fotografa Miroslava Arbutine-Arbe, Izložba priča emotivnu priču obrtnika ispred svojih srušenih radnji. Nositelji projekta su Udruženje obrtnika Sisak i Udruženje obrtnika Petrinja, Glina i Topusko, dok je financijsku potporu pružila Hrvatska obrtnička komora. Realizaciju izložbe omogućili su profesionalci, djelatnici i vodstvo oba udruženja, volontirajući, entuzijazmom i ljubavlju prema ovim gradovima, svojim obrtnicima.

Donacije je moguće uplatiti preko aplikacije „Thank you“ i QR koda ili direktnom uplatom na IBAN Udruženja obrtnika Petrinje, Gline i Topuskog.

IBAN: HR8124070001500014161
BIC: OTPVHR2X
OTP banka d.d.

Fotografije je moguće kupiti po cijeni od €50 (plus cijena poštarine), a naručuje se iskazivanjem interesa na email uo.sisak@hok.hr i navođenjem rednog broja fotografije.

Svi zainteresirani izložbu mogu razgledati do 29. srpnja ove godine.

Pogledajte izložbu “Ostanite s nama”

najčitanije