Raspored radova u Petrinji, Mošćenici i Novoj Drenčini

ibb

U sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ do 27. svibnja na području grada Petrinje izvodit će se radovi na kanalizacijskoj mreži Slatina u ulicama Novog naselja, Zvorničkoj te u Ajdovščinskoj, a radovi na izgradnji novog kanalizacijskog kolektora 14, izvode se u Kundekovoj ulici te Ulici Marina Držića.
Dogradnja kanalizacijske mreže tijekom ovog tjedna izvodit će se u Ulici Rudolfa Hercega – Potočani, Ulici Slavka Kolara odvojak, Milana Makanca te Ulici Đure Pukeca.
Preostali radovi vezani uz kanalizacijsku mrežu na području grada izvode se u Odvojku Slavka Kolara, Šetalištu Kajetana Knežića, u Ulici Vladka Mačeka te Ulici Sv. Nikole Tavelića odvojak.
Radovi na vodoopskrbi za područje centar/istok i radovi na vodovodu izvodit će se u Ulici Radoslava Lopašića, I. B. Mažuranić, I. Maline, M. Smaka, Jelene Babić te O. Kučere.
Za područje zapad radovi i dalje traju u Ulici Zeleni brijeg te Ulici Slavka Kolara.
Na području Mošćenice ovoga tjedna i dalje traju radovi na kanalizaciji u ulicama Ante Starčevića, Ivana Zocha, kralja Petra Krešimira, kralja Tomislava odvojak, Andrije Petračića te u Kupskoj ulici. Radovi na vodoopskrbi izvode se u Ulici bana Tome Bakača.
U Novoj Drenčini do kraja tjedna traju radovi na kanalizaciji u Ulici Livadarski put.

najčitanije