Radovi u Petrinji, Mošćenici i Novoj Drenčini

ibb

261020211635255802.jpeg

U sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“, i ovoga se tjedna nastavljaju radovi na području Petrinje.

Do 22. travnja, na području Grada Petrinje na kanalizacijskoj mreži Slatina izvode se radovi u ulici Vidikovac i Cvjetnoj (1. faza) te u Ajdovščinskoj ulici (2. faza), a u Kudlekovoj i ulici Marina Držića traju radovi vezani uz izgradnju novog kanalizacijskog kolektora 14. Dogradnja kanalizacijske mreže u gradu Petrinji izvodi se u ulici Rudolfa Hercega – Potočani te ulici Slavka Kolara. Preostali radovi vezani uz kanalizaciju na području grada izvode se u ulici Slavka Kolara, Matije Peraka – odvojak, ulici Mate Bučara – odvojak te III i IV odvojak ulice Marina Držića. Vezano uz vodoopskrbu, za područje centar/istok radovi na vodovodu traju u Željezničkoj, ulici Vladka Mačeka, Reljkovićevoj te Carekovoj ulici. Za područje zapad, radovi na vodovodu nastavljaju se u Zagrebačkoj, Đure Pukeca, Kupskoj te ulici Zeleni brijeg.

Nastavljaju se i radovi u ulici prema kupalištu, a u Mošćenici se izvode radovi na kanalizaciji u ulicama: Ante Starčevića, Franje Ogulinca Selje – odvojak 6,  Andrije Petračića – odvojak 2, braće Radić, Ivana Zacha, kralja Petra Krešimira te u Sisačkoj ulici –  odvojak II. Nastavljaju se i radovi na vodoopskrbi, točnije, radovi horizontalnog bušenja koji se ovog tjedna izvode u ulici Ivana Zacha.

U Novoj Drenčini u tijeku su radovi na kanalizaciji u ulici Livadarski put.

najčitanije