Radovi na vodnokomunalnoj infrastrukturi u Petrinji, Mošćenici i Novoj Drenčini

ibb

U sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“, ovoga su tjedna krenuli radovi na području Petrinje, Mošćenice i Nove Drenčine, koji će trajati do subote, 4. ožujka.

Na području Petrinje izvode se radovi na kanalizacijskoj mreži Slatina (1. faza) u Ajdovščinskoj i Slatinskoj ulici, u Ulici Marina Držića traju radovi na kanalizaciji vezani uz izgradnju novog kolektora 14, a preostali radovi vezani uz kanalizaciju na području grada izvode se u ulicama Vinogradi, Voćarskoj, Mate Bučara te u Zagrebačkoj ulici. Vezano uz vodoopskrbu, radovi traju u Mihanovićevoj ulici, Željezničkoj ulici i Ulici V. Klaića, Zagrebačkoj, Đ. Pukeca, Ivana Hangije i Ulici Zeleni brijeg, a u Reljkovićevoj su u tijeku radovi na strujnim vodovima (elektro-kabelski rasplet) vezanim uz uređaj za pročišćavanje otpadnih voda i crpne stanice.

Na području Mošćenice u tijeku su radovi na kanalizaciji u ulicama: Vere Grozaj, Josipa Mančine, J. J. Strossmayera, Ljudevita Gaja, Kralja Tomislava, Franje Ogulinca Selje te u ulici Krste Frankopana.

U Novoj Drenčini izvode se radovi na kanalizaciji u Ulici Ive Andrića.

najčitanije