Radovi na školskoj sportskoj dvorani OŠ Mate Lovraka u Petrinji teku po planu

imp

U sklopu projekta “Unapređenje infrastrukture za predškolski i školski uzrast djece” u Petrinji se radi na dogradnji školske sportske dvorane OŠ Mate Lovraka.
„Završavaju se radovi na izgradnji odvodnog kanala. S cijevima smo došli do kraja. Završena su ispitivanja direktnih metoda poboljšanja temeljnog tla DPH i CPT. U ponedjeljak bi trebali dobiti rezultate i nakon njih i u koordinaciji sa Gradom, projektantom i ostalima, trebalo bi krenuti s izgradnjom temelja kako bi izašli iz zemlje. Što se tiče ostaloga, radimo na uređenju okoliša. To je to što se tiče trenutnih aktivnosti na gradilištu“, rekao je Danijel Drinčić, pomoćnik inženjera na gradilištu.

dvorana lovrak petrinja 6 dvorana lovrak petrinja 5 dvorana lovrak petrinja 3

dvorana lovrak petrinja 2 dvorana lovrak petrinja 1
Ugovor za izgradnju ove dvorane potpisan je sredinom lipnja ove godine, dok su radovi vrijedni 32,5 milijuna kuna započeli početkom srpnja. Buduća sportska dvorana prostirat će se na 2611 kvadratnih metara površine, moći će primiti 700 gledatelja, a planiran završetak radova je početkom 2021.godine. Radove je u pratnji svoje zamjenice Viktorije Kaleb te svojih suradnika, obišao i petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović.

najčitanije