Radovi na području Petrinje

ibb

Na petrinjskom području i ovoga su tjedna u tijeku radovi u sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“.
Do 17. ožujka, na području Grada Petrinje izvodit će se radovi na kanalizacijskoj mreži Slatina u Ajdovščinskoj te Ulici Vidikovac. U ulici Marina Držića i dalje traju radovi na kanalizaciji vezani uz izgradnju novog kolektora 14, a u tijeku su i preostali radovi vezani uz kanalizaciju u ulicama Vinogradi, Mate Bučara, Matije Peraka i Matije Peraka odvojak te III. i IV. odvojak Ulice Marina Držića i u Kundekovoj ulici.
Vezano uz vodoopskrbu, za područje centar/istok radovi na vodovodu traju u Reljkovićevoj,  Željezničkoj te ulici T. Smičiklasa. Radovi horizontalnog bušenja se izvode na križanju Vitezovićeve i Klaićeve ulice, križanju  Vitezovićeve i Smičiklasove ulice, križanju Sakcinskoga i Smičiklasove ulice te na križanju Lucićeve i Smičiklasove.
Za područje zapad, radovi na vodovodu se izvode u Zagrebačkoj ulici, Ulici Đ. Pukeca, Ivana Hangije i ulici Zeleni brijeg

Na području Novog Selišta u tijeku su radovi na kanalizaciji u Kupskoj ulici prema Zagrebačkoj, a u Mošćenici su u tijeku radovi na kanalizaciji u ulicama: J. J. Strossmayera, Ljudevita Gaja, Kralja Tomislava, Franje Ogulinca Selje, Andrije Petračića, Ulici Narodnog preporoda, Braće Radić te Ulici Rudolfa Horvata.
Ovotjedni radovi na kanalizaciji u Novoj Drenčini izvode se u Ulici Ive Andrića i odvojcima II i III.

najčitanije