Radionica o sufinanciranju energetske obnove obiteljskih kuća

imp

Eok Banneri 291123 1130x542

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost će u suradnji sa Sisačko – moslavačkom županijom u subotu, 9. ožujka, u Strukovnoj školi Sisak s počekom u 16 sati održati radionicu o javnom pozivu za sufinanciranje energetske obnove obiteljskih kuća.

 

Info Radionica

 

Načelnica Sektora za energetsku učinkovitost u Fondu za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost Maja Rajčić će građanima pojasniti uvjete sufinanciranja, s naglaskom na popis potrebne dokumentacije i način prijave, a nakon radionice će građani imati priliku i postavljati konkretna pitanja.

 

Fb Post2

 

Poziv je ove godine vrijedan rekordnih 120 milijuna eura, a vlasnici obiteljskih kuća će za mjere toplinske zaštite, zamjene stolarije te korištenje obnovljivih izvora energije moći dobiti najviše do 62.120,00 eura po prijavi.

 

Fb Post1

 

Za kuće oštećene u potresu moguće je dobiti do 80% prihvatljivih troškova investicije, dok svi drugi vlasnici obiteljskih kuća (koje zadovoljavaju kriterije Javnog poziva) mogu računati na do 60% sufinanciranja.

 

Organizatori pozivaju sve zainteresirane građane da se odazovu ovoj radionici kako bi se što kvalitetnije pripremili za prijavu energetske obnove svojih obiteljskih kuća.

najčitanije