Proglašenje najboljeg mladog poljoprivrednika/ce u Hrvatskoj

imp

U organizaciji hrvatske zastupnice u Europskom parlamentu Marijane Petir ovog je ljeta organiziran natječaj za najboljeg mladog (starost do 40 godina) poljoprivrednika ili poljoprivrednice u Hrvatskoj.
Na natjecanje se prijavilo 55 poljoprivrednika i poljoprivrednica iz Hrvatske koji imaju inovativnu, održivu i tržišno orijentiranu poljoprivrednu, a pobjednik/ca ovog natječaja zastupat će Hrvatsku na natjecanju za najboljeg mladog poljoprivrednika/cu u Europskoj uniji koje će se održati u Europskom parlamentu.
Za nositelje deset najboljih projekata, uključujući i pobjednika/cu, zastupnica Marijana Petir omogućit će putovanje i trodnevni boravak u Bruxellesu na završnoj svečanosti proglašenja najboljeg europskog mladog poljoprivrednika gdje će sudjelovati i na 3. Europskom kongresu mladih poljoprivrednika, a svim sudionicima natječaja uručit će prigodne poklone.
Tvrtka dm-drogerie markt će za pobjednika/cu osigurati plasman njegovih/njenih proizvoda na svojim policama u razdoblju od godinu dana, informacijski sustav Agroklub će za pobjednika/cu osigurati besplatni program za vođenje OPG-a na razdoblje od godinu dana dok će za prva tri plasirana hrvatski brand Croata kao i Turistička zajednica Sisačko-moslavačke županije osigurati prigodne poklone.
Proglašenje najboljeg mladog poljoprivrednika ili poljoprivrednice u Hrvatskoj će se održati u utorak, 25.08.2015. s početkom u 12 sati u Moslavačkoj priči, Gaj 3, Mala Ludina.

najčitanije