Proglašene najbolje hrvatske tajnice – među njima i Danijela Šiprak iz sisačkog HCR-a

ibb

Hrvatska poslovna tajnica (HPT), nacionalna strukovna udruga, od 1996. godine proglašava pet  najboljih  hrvatskih tajnica/ka godine.  Godišnja nagrada EA  dodjeljuje se u kategorijama: mala, srednja i velika tvrtka, proračunska i neprofitna organizacija.
HPT je neprofitna strukovna udruga osnovana s ciljem promicanja razvitka i unapređenja suvremenih potreba menadžmenta uredskog poslovanja i utvrđivanja strukovnih standarda.

Na dodjeli godišnje nagrade EA 2017, dvadeset i druge po redu, najboljim hrvatskim tajnicama proglašene su:

Danijela Šiprak, Hrvatski centar za razminiranje, Sisak
Klaudija Sigetić Špoljar, Komunalno gospodarstvo Bistra d.o.o., Bistra
Željka Balja, Balduči film d.o.o., Zagreb
Iva Novak-Zeoli, Grad Rijeka, Rijeka
Ljubica Sabljić, Bjelovarsko-bilogorska županija, Bjelovar

Slika4

DANIJELA ŠIPRAK rođena je u Zagrebu, a odrasla u Lekeniku, gdje je završila osnovnu školu. Srednju veterinarsku školu završila je u Zagrebu, a nakon toga upisala Učiteljski fakultet te diplomirala kao odgajatelj predškolske djece. Uz studij vodila je i privatnu komunalnu tvrtku „Lekom B.A.S.“ u kojoj je radila do zatvaranja 2004. godine.  Od 2004. godine zaposlena je u  Hrvatskom centru za razminiranje  kao referent za umnožavanje, potom kao viši referent  te unatrag  četiri godine kao stručni suradnik za organizacijske poslove. Za potrebe što boljeg obavljanja posla dodatno se usavršava u engleskom jeziku.
Majka je dvije djevojčice,  voli tradiciju  kraja u kojem je odrasla te se trudi što više sudjelovati u životu zajednice i promovirati stare običaje i tradiciju kroz uređenje stare kurije i sudjelovanje na manifestacijama poput Festivala gljiva i plodova jeseni 2017. godine.
Aktivna je, naviknuta raditi mnogo zadataka istovremeno  i uvijek spremna sa  smiješkom  i pozitivnim stavom  riješiti poslovne izazove  te uljepšati dan kolegama i prijateljima.

S dodjelom nagrade EA 2017, otvoren je natječaj i za nagradu EA 2018, koji traje do 15. rujna 2018. godine.

najčitanije