Priznanje i nagrade najboljim obrtnicima

dn-b

261020211635290773.jpeg

Obrtnička komora Sisačko-moslavačke županije danas slavi svoj dan. Na svečanoj sjednici Skupštine Obrtničke komore, najboljima su dodjeljene nagrade i priznanja.

Priznanje “Šegrt Hlapić” dodjeljeno je Matei Matić (Srednja škola Ivana Trnskoga, Hrvatska Kostajnica), Ani Mariji Muža i Ivanu Ivanjku (Srednja škola Topusko), Marini Nemeš i Moniki Hrgarek (Strukovna škola Sisak), Manueli Batinić i Stjepanu Mišiću (Srednja škola Novska), a dodjeljuje se naučnicima 3. razreda koji postižu zapažene rezultate u naukovanju.

Priznanje ”najbolji majstor stručni učitelj”, za nesebično višegodišnje zalaganje u odgoju i osposobljavanju naučnika na praktičnoj nastavi, dodijeljeno je Branki Jugović (Udruženje obrtnika Novska), Ani Žalac i Zdravku Miokoviću (Strukovna škola Sisak) te Želimiru Miljaku (Udruženje obrtnika Kutina).

Priznanje ”za organizacijski rad”, za nesebično zalaganje na izgradnji i jačanju obrtničkog komorskog sustava, dodijeljeno je Nadi Medić (Udruženje obrtnika Novska), Jadranku Pomahaču (Udruženje obrtnika Kutina).

Obrtnicka komora - Priznanja - 01

Zahvalnica Obrtničke komore, za doprinos u razvoju i afirmaciji obrtništva, dodjeljena je Borisu Binguli na prijedlog Udruženja obrtnika Kutina.

Posebno priznanje dobio je Vlado Klasan, gradonačelnik Novske, za izniman doprinos u razvoju i afirmaciji obrtništva Sisačko – moslavačke županije.

Priznanje za životno djelo dobila je Ivanka Sedak (Udruženje obrtnika Kutina), za opstanak fotografskog zanata u kojem je više od dva desetljeća. Priznanje se dodjeljuje obrtnicima koji su život posvetili očuvanju časti i dostojanstva hrvatskog obrtništva.

najčitanije