Prijavite se za planinarenje na Hrastovačku goru

nn

U suradnji s Hrvatskim planinarskim društvom Zrin, volonteri udruge IKS organiziraju planinarenje na Hrastovičku goru i pozivaju sve zainteresirane da se pridruže!

Svi koji žele na planinarenje, ove nedjelje, 20. kolovoza, trebaju doći na Trg hrvatskih branitelja u 9 sati ujutro. Od tamo će krenuti ruta od 9 km koja će trajati oko 2,5 sata do vrha. Povratak u centar Petrinje planiran je oko 19 sati.

„Na vrhu, u planinarskom domu Matija Filjak ćemo se družiti i imati zajednički piknik. U planinarskom domu postoji mogućnost korištenja kuhinje, no preporučamo da ponesete sendviče ili kobasice ukoliko ih želite ispeći na roštilju. Savjetujemo vam da se udobno obučete (ponesite majicu kratkih i dugih rukava), obujte udobnu (zatvorenu) obuću za hodanje, kapu, zaštitu od sunca, hranu i piće (minimalno jednu litru vode)”, poručuju iz Udruge IKS.

Za prijavu i sudjelovanje na ovom planinarenju koje je otvoreno za sve, prijaviti se možete na broj telefona 044 813 709 ili na e-mail: [email protected] s vašim podacima (ime, prezime i koliko ljudi dolazi s vama).

najčitanije