Prijave za Program studentskog poduzetništva

imp

Hamag Bicro

U cilju poticanja studenata na razvoj vlastitih poduzetničkih ideja i povećanja njihovih vještina u vođenju i upravljanju poduzetničkim pothvatima te, u konačnici, osnivanja startup poduzeća, Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) objavila je Javni poziv za prijavu i sudjelovanje u Programu studentskog poduzetništva na području Republike Hrvatske u okviru projekta „Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija (PPI) putem Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) – Faza 2“.

 

Svrha ovog poziva je potaknuti studente na prijavu za sudjelovanje u Programu studentskog poduzetništva, što će u konačnici doprinijeti i većoj poduzetničkoj aktivnosti na području Republike Hrvatske, većoj konkurentnosti na tržištu rada i stabilnijem rastu i razvoju cjelokupnog gospodarstva.

 

Ovim će programom studenti dobiti priliku usavršiti svoje poduzetničke projekte uz edukacije i stručno vodstvo mentora te iste predstaviti na finalnom natjecanju.

 

Tri projekta koja ostvare najveći broj bodova, bit će novčano nagrađena u sljedećim iznosima:

1. mjesto: 3.000 EUR
2. mjesto: 2.000 EUR
3. mjesto: 1.000 EUR

 

Prihvatljivi prijavitelji ovog poziva za sudjelovanje u Programu studentskog poduzetništva su studenti završnih godina, odnosno zadnje dvije godine koji redovno ili izvanredno pohađaju jedno od preddiplomskih, diplomskih i poslijediplomskih studija sveučilišta i ostalih visokoškolskih ustanova (veleučilišta i visokih škola) u Republici Hrvatskoj.

 

Prijave traju do 15.travnja do 23:59 sati. Prijaviti se možete putem online obrasca za prijavu za sudjelovanje u Programu studentskog poduzetništva.

 

 

Javni poziv

 

Program studentskog poduzetništva u okviru projekta BOND 2

najčitanije