Prijave za četvrtu izložbu fotografija sisačkih volonterskih programa

imp

U sklopu obilježavanja Međunarodnog dana volontera, 5.prosinca, Agencija lokalne demokracije Sisak u suradnji s Gradom Siskom organizira četvrtu izložbu fotografija sisačkih volonterskih programa „Rastemo zajedno“.
„Pozivamo organizatore volontiranja s područja Siska i Sisačko-moslavačke županije na sudjelovanje u izložbi na način da dostave fotografije svojih volonterskih programa koje će biti izložene na istoj. Od svakog organizatora volontiranja odabrati će se najmanje jedna fotografija kako bi se prikazale različite mogućnosti za volontiranje na lokalnoj razini, ali i kako bi se dala vidljivost različitim načinima kako se kroz volontiranje doprinosi razvoju i poboljšanju kvalitete života u zajednici. U mogućnosti smo predstaviti 20 fotografija te ćemo u slučaju velikog broja prijava odabir raditi na osnovu kvalitete i datuma primitka zaprimljenih fotografija.“, rekla nam je Paula Raužan predsjednica ALD-a Sisak.
Rok za dostavu fotografija je najkasnije do petka, 15. studenog do 12 sati na e-mail: [email protected]
Otvorenje izložbe je predviđeno za 5. prosinca, kada se obilježava i Međunarodni dan volontera. Tijekom otvaranja izložbe dodijeliti će se nagrade za volontere i koordinatore volontera godine Grada Siska.
Detalje oko načina dostave fotografija možete pronaći klikom na poziv
Izložba je dio aktivnosti projekata: „(O)drži moj korak“ kojeg financira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske kroz Švicarsko-hrvatski program suradnje. Provodi ga ALD Sisak u partnerstvu sa Sisačko-moslavačkom županijom, Gimnazijom Sisak i Srednjom školom „Ivana Trnskoga“ Hrvatska Kostajnica.
Za sve dodatne informacije je telefon 044/521-227 ili e-mail adresa: [email protected]

najčitanije