Predstava "Naš veseli vrt" u izvedbi mladih članova UOSI SMŽ

imp

261020211635229291.jpeg

Četvrti Diletantski susret kojeg organiziraju POU Hrvatski dom Petrinja i FA Petrinjčica održat će se večeras od 19 sati u velikoj dvorani Hrvatskog doma.
To su susreti amaterskih kazališnih skupina na kojoj će ove godine s predstavom „Naš veseli vrt“ sudjelovati mladi članovi Udruge osoba s invaliditetom SMŽ.
U sklopu projekta “Kultura svima”, sufinanciranog od strane EU iz Europskog socijalnog fonda, čiji je jedan od ciljeva ojačati kapacitete organizacija civilnog društva, međusektorsku suradnju i razviti nove kulturno-umjetničke programe, a nositelj je POU Hrvatski dom Petrinja, jedna od partnerskih organizacija je i UOSI SMŽ koja provodi mini projekt “Mala uloga – velika promjena”.

Projekt “Mala uloga – velika promjena” provodi se od 5. mjeseca ove godine. U sklopu projekta održavaju se kazališne radionice na kojima su mladi članovi Udruge, točnije njih 13, uz vodstvo Kate Perković, pripremili predstavu “Naš veseli vrt”!

predstava udruga uosi
„Predstava se temelji na poznatoj priči “Djed i repa” u koju smo unijeli malo vlastite originalnosti i posebnosti! A osim što ćemo glumiti, pripremili smo Vam ples, pjesmu i dobru zabavu! Kraj kazališnih radionica označava početak kazališnih predstava, stoga Vas pozivamo na našu premijeru!
Nadamo se da Vam je ovo dovoljna motivacija da oslobodite petak navečer od svojih obaveza, dođete na predstavu, dobro se zabavite i podržite mlade koji će pokazati koliko zapravo mogu!“, kažu pozivajući na predstavu članovi Udruge.

najčitanije