Poznati detalji teške prometne nesreće u Graberju u kojoj su smrtno stradale dvije osobe

imp

PU sisačko – moslavačka izvijestila je detalje teške prometne nesreće koja se sinoć oko 22 sata dogodila na državnoj cesti D37, u mjestu Graberje na petrinjskom području, u kojoj su dvije osobe smrtno stradale dok su dvije osobe ozlijeđene.

 

„Do nesreće je došlo kada je 77-godišnjak automobilom sisačkih registracija pretjecao te udario u teretno vozilo koprivničkih registracija namijenjeno za prijevoz pčela, kojim je upravljao 65-godišnjak. Od siline udarca teretno vozilo je sletjelo u odvodni kanal i zelenu površinu. Na mjestu događaja smrtno su stradali 77-godišnji vozač i 70-godišnja putnica, dok je teške tjelesne ozljede opasne za život zadobila 72-godišnja putnica. Vozač teretnog vozila je lakše ozlijeđen.“, priopćili su iz PU sisačko – moslavačke.

 

Na mjestu događaja obavljen je očevid kojim je rukovodio zamjenik županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Sisku, po čijem nalogu je naložena obdukcija poginulih osoba. U vremenu od 30. lipnja od 22.30 sati do 1. srpnja do 3.35 sati zbog prometne nesreće za sav promet je bila zatvorena državna cesta D-37. Policija će Županijskom državnom odvjetništvu u Sisku dostaviti posebno izvješće u svezi ove prometne nesreće.

 

 

Foto – PU sisačko – moslavačka

najčitanije