Poznati detalji prometne nesreće u kojoj je smrtno stradalo 7-godišnje dijete

imp

Policija Natpis2 (1)

Nakon završenog očevida PU sisačko – moslavačka priopćila je detalje vezane uz prometnu nesreću koja se u ponedjeljak, 10. lipnja oko 10 sati dogodila u Donjoj Vlahiničkoj u kojoj je smrtno stradalo 7-godišnje dijete.

 

“U ponedjeljak, 10. lipnja, oko 10 sati u mjestu Donja Vlahinička kod Popovače dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala.

Do nesreće je došlo kada je 36-godišnjakinja upravljala automobilom zagrebačkih registracija, te je uslijed neprilagođene brzine osobinama i stanju ceste, prednjim dijelom vozila udarila u dijete koje je uslijed zadobivenih ozljeda preminulo u sisačkoj Općoj bolnici.

Očevidom na mjestu događaja rukovodila je zamjenica županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Sisku u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Zbog počinjenog kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, protiv 36-godišnjakinje slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.”, stoji u priopćenju PU sisačko – moslavačke.

 

 

najčitanije