Postani policajac/policajka

imp

Postani Policajac 2023

U tijeku je natječaj Ministarstva unutarnjih poslova za upis polaznika/polaznica u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka u 2023./2024.godini.

 

Planira se upis 350 polaznika/polaznica u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka koji će započeti 25. rujna, a polaznice/polaznici će se po završetku ovog programa primati u radni odnos u Ministarstvo unutarnjih poslova (policijske uprave odnosno ostale ustrojstvene jedinice Ravnateljstva policije), sukladno potrebama službe.

Natjecati se mogu državljani i državljanke Republike Hrvatske pod uvjetom da imaju završenu srednju školu u trogodišnjem ili četverogodišnjem trajanju, nemaju navršenih 28 godina na dan 25. rujna 2023. godine, imaju posebnu psihičku i tjelesnu zdravstvenu sposobnost, imaju propisanu posebnu razinu tjelesne motoričke sposobnosti, da su osobno dostojni za obavljanje policijske službe nisu članovi političke stranke.

 

Prijave za natječaj s potrebnom dokumentacijom podnose se do 15.kolovoza ove godine na adresu: Ministarstvo unutarnjih poslova, Uprava za ljudske potencijale, Zagreb, Ulica grada Vukovara 33, s naznakom „za natječaj“.

najčitanije