"Politika je preozbiljna stvar da bi se njome bavili samo političari"

imp

261020211635285539.jpeg

“Politika je preozbiljna stvar da bi se njome bavili samo političari” – kazao je Hrvoje Marušić predsjednik zajednice poduzetnika i obrtnika HDZ-a na Izbornoj skupštini županijske organizacije .
“Upravo zato se Zajednica poduzetnika i obrtnika osnovala na državnoj razini a idemo i prema svim županijama. Zašto? Mnogi pitaju čemu Zajednica poduzetnika i obrtnika. Zašto i što poduzetnici imaju što tražiti u politici? Poduzetnici ne ulaze u politiku kroz Zajednicu poduzetnika i obrtnika, članom Zajednice može biti svaki poduzetnik i obrtnik bez obzira na stranačku, vjersku i bilo koju drugu pripadnost. Nismo zatvoreni u sebe.” – kazao je Marušić dodajući što stranka ovakvom organizacijom želi “HDZ na ovaj način želi pokazati da mu je jedna od temeljnih, a ja bi se usudio reći i to ću reći da mu je temeljno načelo budućeg razvoja Hrvatske upravo poduzetništvo i obrtništvo. Zato smo mi poduzetnici tu, da nam političari pomognu, a da im mi daju inpute upravo u bazi po županijama, da znaju što nas tišti.”

Za prvog čovjeka Županijske organizacije Zajednice poduzetnika i obrtnika HDZ-a izabran je Mario Čelan “Zahvaljujem vam se na ukazanom povjerenju i nadam se da ćemo kroz ovo naše djelovanje i glas poduzetnika s područja Sisačko-moslavačke županije se ćuti i sada u vrhu ne samo HDZ-a nego uskoro i u vrhu Vlade RH. Da će vaše želje, primjedbe ili neka unaprjeđenja doći do izražaja ovim putem.” – istaknuo je Čelan.

Osim predsjednika izabrani su i članovi ŽO, a to su Valentino Valent, Davor Govorčinović, Jelena Marčinković, Darko Weiss, Ivica Šoštarić, Zvonko Gelo i Željko Vrbanus.

najčitanije