Poginuo tijekom pretjecanja, ozlijeđene tri osobe

imp

Policija Natpis2 (1)

PU sisačko – moslavačka objavila je detalje oko prometne nesreće koja se dogodila u Petrinjcima u kojoj je jedna osoba smrtno stradala

Nesreća se dogodila u petak, 26. travnja oko 20 sati na području Sunje, u mjestu Petrinjci.

 

 

Do nesreće je došlo kada je 22-godišnji bosanskohercegovački državljanin upravljao automobilom slovenskih nacionalnih oznaka, dok su se kao putnici u vozilu nalazili 47-godišnjak i 21-godišnjak, također državljani Bosne i Hercegovine.

 

Vozač je uslijed pretjecanja kolone, prešao na suprotnu prometnu traku i udario u automobil sisačkih registracija kojim je iz suprotnog smjera upravljala 27-godišnjakinja. Od siline udarca oba vozila su odbačena u odvodni kanal.

 

U ovoj prometnoj nesreći 22-godišnjak je smrtno stradao, a njegovo tijelo je prevezeno u sisačku Opću bolnicu gdje će se obaviti obdukcija.

 

Putnici iz vozila i vozačica su prevezeni u sisačku opću bolnicu gdje su 47-godišnjaku okvalificirane teže tjelesne ozljede, a 21-godišnjaku i 27-godišnjoj vozačici lakše tjelesne ozljede.

 

Na mjestu događaja obavljen je očevid, a policija će nadležnom državnom odvjetništvu u Sisku u svezi ove prometne nesreće dostaviti izvješće.“, priopćili su iz PU sisačko – moslavačke.

najčitanije