Pod utjecajem alkohola izazvali prometne nesreće u kojima su lakše ozlijeđeni

imp

Policija je izvijestila kako se u nedjelju, 25. lipnja oko 5.20 sati, na području Martinske Vesi dogodila prometna nesreća s ozlijeđenom osobom.

Nesreću je izazvao 38-godišnji vozač koji je uslijed nekretanja sredinom obilježene prometne trake automobilom sisačkih registracija po izlasku iz zavoja, kotačima zahvatio rub zemljane bankine, izgubio nadzor, sletio van kolnika te udario u metalnu dvorišnu ogradu i betonski stup električne mreže. Vozač koji je lakše ozlijeđen je bio pod utjecajem alkohola od 2,06 promila. Zbog počinjenih prekršaja protiv njega slijedi optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu.

 

 

Istoga dana, oko 14 sati, u Ulici Ive Maline u Petrinji, prometnu nesreću s ozlijeđenom osobom je izazvao 62-godišnjak. On je automobilom zadarskih registracija udario u automobil koji je obilazio, a koji je bio parkiran na kolnom ulazu. Vozač je bio pod utjecajem alkohola od 1,58 promila upravljao. Lakše je ozlijeđen te je do otriježnjenja smješten u posebne prostorije nadležne policijske postaje. Proti njega slijedi optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu.

najčitanije