Plivački klub Sisak Janaf - besplatna obuka neplivača

imp

Plivački klub Sisak Janaf priveo je kraju još jednu dvotjednu besplatnu obuku neplivača.

 

U petak 22. srpnja, uspješno je završena još jedna besplatna obuka neplivača, koju smo organizirali uz potporu Ministarstva turizma i sporta RH, u sklopu projekta “Hrvatska pliva”.

 

U dvije skupine kroz mali bazen sisačkog plivališta prošlo je gotovo 60 naših najmlađih sugrađana, što sa djecom koja su prošla kroz ruke naših kvalificiranih trenera u prvom terminu broj sudionika obuke podiže na preko 120.

“Još jednom, svima veliko hvala na sudjelovanju na našoj besplatnoj obuci koju uz potporu Ministarstva turizma i sporta (prije uz potporu Središnjeg državnog ureda za sport) provodimo već četiri godine. Veselimo se dolasku novih polaznika (i ukoliko će biti slobodnih mjesta i onih koji su prošli dio obuke neplivača u jednom od prošlih termina) u jesenskom terminu.
Početkom rujna, svi Vi koji ste završili obuku kao plivači, pozvani ste na upis u PK Sisak Janaf, gdje ćemo Vas vrlo rado primiti i uz naše kvalificirane i vrijedne trenere pomoći pri usavršavanje plivačkih tehnika.”, poručuju iz PK Sisak Janaf.

Predbilježbe za besplatnu obuku neplivača u jesenskom terminu možete slati na brojeve mobitela (Vaše ime i prezime, te ime i prezime i godina rođenja djeteta):
095 408 2122 trener Marko
095 408 2123 trener Hrvoje
095 408 2124 trener Dejan
091 446 5747 trener Luka

 

 

Foto – PK Sisak Janaf

najčitanije