Petrinja raspisala natječaj za stipendiranje studenata

mradenovic

Grad Petrinja i ove godine stipendira svoje studente, a u ovoj akademkoj godini  dodijelit će 45 stipendija studentima s područja Petrinje u mjesečnom iznosu od 700 kuna u razdoblju od 12 mjeseci.

Stipendije se dodjeljuju samo za jednu akademsku godinu. Pravo na stipendiju i druge oblike potpore mogu ostvariti redoviti studenti koji su državljani Republike Hrvatske sa stalnim prebivalištem na području Grada Petrinje, a nisu stariji od 26 godina te studenti koji su upisani na preddiplomski i diplomski sveučilišni/stručni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij u Hrvatskoj.

Pravo na stipendiju ne mogu ostvariti studenti upisani u prvu godinu preddiplomskog sveučilišnog/stručnog studija ili integriranog preddiplomskog i diplomskog studija, studenti u statusu apsolventa, odnosno studenti koji imaju samo upisan diplomski ili završni rad u akademskoj godini za koju se provodi natječaj, izvanredni studenti, studenti koji su u prethodnoj akademskoj godini stekli manje od 50 ECTS bodova, studenti koji primaju stipendiju ili drugu sličnu novčanu potporu i studenti koji imaju odobreno mirovanje obveza u akademskoj godini u kojoj se provodi natječaj.

Prijave na Natječaj s potrebnom dokumentacijom treba dostaviti na adresu Grada Petrinje. Rok za podnošenje prijave je do 27.prosinca ove godine. Potrebnu dokumentaciju za prijavu na natječaj možete pronaći na poveznici.

najčitanije