Otvoreno novoouređeno kupalište u Hrvatskoj Dubici

imp

Kupalište Dubica 13

Ovog vikenda stanovnici i posjetitelji Hrvatske Dubice od ove subote mogu uživati u novoouređenom kupalištu na Uni.

 

Riječ je zapravo o promociji plaže, čije su uređenje sufinancirali Sisačko-moslavačka županija i Općina Hrvatska Dubica. Dugu tradiciju korištenja ovog lijepog položaja uz Unu, na kojem se odavno okupljaju oni koji u vruće ljetne dane traže osvježenje u svježini Une, Sisačko-moslavačka županija i Općina Hrvatska Dubica oplemenile su opremanjem i uređenjem plaže. Na raspolaganju izletnicima su sad ugrađeni roštilji, stolovi i klupe, prostor za presvlačenje, uređeno igralište za odbojku na pijesku i drugi sadržaji.

Na sam dan otvaranja Sisačko-moslavačka županija je, uz operativnu pomoć Turističke zajednice SMŽ, priredila bogat program i dan za pamćenje svima koji su došli u Hrvatsku Dubicu.

 

Uz posebnu pozornost najmlađima za koje su organizirane zabavne igre i animiranje, postavljeni besplatni napuhanci i omogućeno sudjelovanje i u vodenim sportovima, poput korištenja i upoznavanja sa supovima, te veliko iznenađenje, besplatan sladoled za svu djecu; za odrasle je organiziran turnir u odbojci na pijesku, a mogli su se i oni uključiti u utrku supovima.

Završetak ove subote, koja će ostati zapamćena u Hrvatskoj Dubici pripao je zabavnom programu. Nakon nastupa popularnih „Mejaša“, uslijedio je vrhunac večeri, vatromet.

 

 

 

Foto – Sisačko – moslavačka županija

Foto: Sisačko - moslavačka županija

najčitanije