Otvorenje kupališta u Hrvatskoj Dubici

imp

Plakat Kupalište Hrvatska Dubica

U ljetnim mjesecima mještani Hrvatske Dubice osvježenje pronalaze nas rijeci Uni, njihovoj kako kažu „oazi za odmor i rekreaciju“.

 

Kako bi im boravak na Uni bio još ljepši i ugodniji Sisačko – moslavačka županija krenula je u njegovo uređenje. Novo kupalište otvara svoja vrata ovaj petak, najavljuje župan Ivan Celjak.

Prije dvije godine pokrenuli smo uređenje kupališta i ovaj petak otvaramo kupalište u Hrvatskoj Dubici, a idući tjedan u Letovaniću. Svim kupačima na raspolaganju će sada biti ležaljke, suncobrani, stolovi i klupe, roštilji, pješčanici, kabina za presvlačenje, spremište za opremu, stolovi za stolni tenis, oprema za odbojku na pijesku, napuhanci, supovi i različite društvene igre. Vjerujem da će sve naše generacije, od djece pa do naših sugrađana u zlatnoj životnoj dobi, pronaći sadržaj za sebe i uživati u našim kupalištima.“, rekao je župan.

 

 

Program otvorenja kupališta u Hrvatskoj Dubici počinje u 18 sati, a za posjetitelje su organizirani brojni zabavni i sportski sadržaji.

 

U 18 sati počinje turnir u odbojci na pijesku, a svi zainteresirani moći će sudjelovati i u utrci supovima.

 

Za najmlađe posjetitelje na raspolaganju će biti animatori, napuhanci, različite društvene igre, pješčanici te oprema za brojne druge zabavne i sportske aktivnosti.

 

U 20 sati počinje koncert Tamburaškog sastava Mejaši.

najčitanije