Otvorene prijave za ljetni gaming kamp za djecu

imp

Naslovna Gaming Kamp

Tijekom ovogodišnjih ljetnih praznika Poduzetnički inkubator PISMO ponovno svoja vrata otvara osnovnoškolcima željnima učenja o izradi videoigara.

 

U srpnju i kolovozu provodit će se ljetni gaming kamp za djecu. Učenici će kroz sedam dana napraviti vlastitu videoigru, steći nove prijatelje, ali i odlično se zabaviti u Novskoj, glavnom gradu hrvatske gaming industrije.

 

“Prošle godine organizarali smo kamp i djeca su bila oduševljena, kao i roditelji. Naime, djeca ukoliko nisu otputovala sa roditeljima vrlo često praznike provedu pred ekranima. Teško ćemo ih od ekrana odvojiti, ali mi to vrijeme želimo posvetiti učenju! Naš je kamp spojio učenje i videoigre!”, poručili su organizatori.

 

Kamp će raditi u srpnju i kolovozu sa dvije razine znanja, osnovnom i naprednom za one koji su ga već pohađali, a dostupna je nastava i na engleskom jeziku. Polaznici su učenici viših razreda osnovnih škola. Boravak je organiziran u učeničkom domu novljanske srednje škole, dok će se nastava provoditi u inkubatoru PISMO uz osiguran 24-satni nadzor za polaznike i tri kuhana obroka.

Gaming kamp1

Svaki će dan započeti jutarnjom tjelovježbom, nastaviti se nastavom koja traje četiri sata, a nakon poslijepodnevnog odmora svakog dana za polaznike su pripremljene različite aktivnosti. Upoznat će se sa vrhunskom tehnologijom inkubatora PISMO, u Inkubatoru društvenih inovacija naučit će snimati, montirati i streamati sadržaje, u stem laboratoriju Novsky učit će o microbitu i robotici. Bez računala i mobitela programirat će prirodu u izviđačkom kampu DUPIN, a promatrat će i zvijezde iz gradskog parka. Tijekom boravka predviđen je i cjelodnevni izlet u Park prirode Lonjsko polje.

 

“Jedinstven smo ljetni kamp. Svijet videoigara stvarniji je nego ikad prije, avanture u prirodi živopisnije, roboti i vrhunska tehnologija dostupni, slavonska hrana na dlanu, a nove zgode polaznike zagrantirane!”, uz poziv na prijavu djeci i roditeljima poručili su iz gaming inkubatora PISMO.

 

Link za prijavu pronađite na poveznici.

najčitanije