Otvorene prijave za Freshhh natjecanje

imp

Popularno Inino međunarodno nagradno online natjecanje za studente zainteresirane za naftnu i plinsku industriju krenulo je i ove godine. Prijave za Freshhh 2017. otvorene su jučer, 11.listopada i primaju se do 3.studenog.
Tijekom natjecanja, tročlani timovi dobivaju zadatak upravljanja integriranom virtualnom naftnom kompanijom, donose odluke o razvoju projekata, izgradnji rafinerije te pronalaženju najboljeg proizvodnog portfelja. Osim toga, studenti će imati i priliku postaviti strategiju o razvoju maloprodajne mreže te odlučivati o ulaganjima i širenju mreže.
Freshhh je također i način jačanja interesa studenata za karijeru na području industrija plina i nafte te poticaj da rade u jednoj od najpoželjnijih kompanija u regiji.
Najbolje plasirani timovi sudjeluju u finalu natjecanja uživo, gdje se bore za atraktivne novčane nagrade te mogućnost zaposlenja u MOL Grupi, čiji je i INA dio.
Tijekom proteklih godina, natjecanje je privuklo više od 25.000 studenata iz više od 70 zemalja, a mnogi od nekadašnjih sudionika dobili su priliku da svoje karijere započnu u MOL Grupi, u okviru Growww programa.
Više informacija o natjecanju kao i mogućnost prijave obavite klikom ovdje

najčitanije