Otvoren poziv za dostavu likovnih i literarnih radova „Hrvatski branitelji – junaci modernog doba“

imp

Zgrada Branitelja 5

Povodom obilježavanja Dana hrvatskih branitelja Sisačko-moslavačke županije, koji se obilježava 18. listopada, Županija je raspisala Javni poziv za dostavu likovnih i literarnih radova na temu „Hrvatski branitelji – junaci modernog doba“.

 

Iz Sisačko-moslavačke županije pozivaju učenike četvrtih razreda osnovnih škola s područja županije na dostavu likovnih radova te učenike osmih razreda osnovnih škola s područja županije na dostavu literarnih radova te da se na taj način priključe obilježavanju Dana hrvatskih branitelja Sisačko-moslavačke županije.

 

Jedna osnovna škola odabire i dostavlja do pet likovnih ili do pet literarnih radova učenika. Nakon dostave svih radova, Povjerenstvo za ocjenu i odabir izabrat će najbolja tri likovna i tri literarna rada. Likovni radovi dostavljaju se na papiru iz likovne mape, tehnika po želji, a literarni radovi dostavljaju se ispisani, a prethodno izrađeni u programu za obradu teksta.

 

Za prijavu je potrebno dostaviti informacije o učenike (ime i prezime, razred, škola, naziv djela) te likovni ili literarni rad. Radove je potrebno dostaviti na adresu : Sisačko-moslavačka županija, Upravni odjel za poslove župana, Rimska 28, 44 000 Sisak, s naznakom „Prijava na javni poziv – Hrvatski branitelji – junaci modernog doba“. Javni poziv je otvoren do 10.listopada ove godine.

 

Svi radovi bit će dio izložbe u organizaciji Sisačko-moslavačke županije u okviru obilježavanja Dana hrvatskih branitelja Sisačko-moslavačke županije.

najčitanije