Osmišljena nova web stranica Tursitičke zajednice Sisačko-moslavačke županije

sisakportal-hr

261020211635270927.jpeg

Turistička zajednica Sisačko-moslavačke županije ima novu web stranicu i promotivni film.

“Ova nova web stranica je napravljena interaktivno, znači dinamična je, promjenjiva, ona će se nadograđivati cijelo vrijeme i onim što turistički subjekti donose novo ili žele promjeniti u svojoj ponudi, a želimo i da svi oni resursi koje mi imamo u našoj županiji budu lako pristupačni i da to bude jedna stranica koja će mamiti čovjeka da je otvori”, rekao je Željko Lenart, direktor Turističke zajednice Sisačko moslavačke županije, opisujući novu web stranicu koja će biti prilagođena i pametnim telefonima, kao i društvenim mrežama. „Ona će biti prilagođena i mobilnim telefonima jer svatko tko putuje i kreće se županijom na turistički način uvijek ima pri ruci jedan telefon, pa će sve karte, biciklističke rute, kao i sve informacije biti prilagođene na taj način, a bit će postavljena i na facebook i na twitter, tako da bude što dostupnija“, rekao je Lenart, te se osvrnuo i na promotivni film: „Turistički film je snimljen tako da pokrije cijelu županiju, traje tri minute i dogovoren je prije godinu dana. Ukratko, na jedan način pokušava pokazati sve turističke potencijale koje imamo“.

Uz izradu nove web stranice i promotivnog filma, Turistička zajednica dobila je i novi vizualni identitet. Naime, do sad je u 10 godina postojanja Turističke zajednice korišten logo Sisačko-moslavačke županije, no od sad će Turistička zajednica imati svoj vlastiti, prepoznatljivi logo. “Nadam se da će biti interesantan i živahan, a motivi koji su korišteni su roda koja je simbol naše županije i zeleno-plava zipka koja se cijelo vrijeme koristi kao naglasak na Lonjsko polje, na rijeke i resurse koje imamo, pa će logo biti lako za prepoznati“.

U županijskoj upravi tvrde da je dosadašnju turističku promociju karakterizirala nedovoljna marketinška pokrivenost i nedostatak novih ideja i materijala, što ovu inicijativu čini posebno vrijednom i značajnom za cijelu županiju. „Mislimo da Sisačko-moslavačka županija, budući da je županija koja se proteže na šest različitih geografskih, kulturnih i povijesnih područja, svakako zaslužuje imati jednu svoju slikovnicu kojom će nas približiti i stanovništu Republike Hrvatske ali naravno i onima koji dolaze izvan naših granica, jer budući da smo u Europskoj uniji, smatramo da je to sve jedno veliko tržište“, rekla je zamjenica župana Sisačko-moslavačke Anita Sinjeri Ibrišević te pozvla građanstvo da posjete stranicu Turističke zajednice, informiraju se o županiji i nauče ono što možda ne znaju ili su zaboravili.

najčitanije