Općina Lekenik sufinancira nabavu pomoćnih nastavnih sredstava i školskog pribora

imp

Općina Lekenik će u školskoj godini 2022./2023. sufinancirati nabavu drugih obrazovnih i pomoćnih nastavnih sredstava i školskog pribora za učenike upisane u osnovnu školu Mladost Lekenik i područne škole na području Općine Lekenik, te osnovnu školu u Selima za učenike s prebivalištem na području Općine Lekenik u iznosu od 300,00 kuna po učeniku.

 

Pod drugim obrazovnim i pomoćnim nastavnim sredstvima podrazumijeva se nabava radnih bilježnica, zbirki zadataka, kutije za Tehničku kulturu, likovne mape, atlasa i drugo, odnosno sva ona sredstva koja su propisana posebnim zakonskim propisima za pojedine razrede osnovne škole.

 

Pod školskim priborom podrazumijevaju se olovke, gumice, šiljila, kemijske, kalkulatori, šestari, bilježnice, pisanke, crtančice, pernice, kistovi, sve vrste boja i ostalog sitnog pribora.

 

Roditelji su obvezni prilikom podnošenja zahtjeva priložiti račun o kupljenim drugim obrazovnim i pomoćnim nastavnim sredstvima, te školskom priboru za svakog učenika posebno, te dostaviti preslike tekućeg računa pod uvjetom da je učenik upisan u redovni obrazovni program navedenih škola, odnosno da se nalazi na popisu upisanih polaznika.

 

Razdoblje podnošenja zahtjeva je od 12. rujna do 17. listopada 2021. godine, a sve detalje možete pronaći na poveznici.

 

 

Foto – OŠ Novska

najčitanije